Bye Bye 2008 : HomePage

HomePage :: Categories :: PageIndex :: RecentChanges :: RecentlyCommented :: Login/Register

Revision [90]

This is an old revision of HomePage made by VincentOssewaarde on 2008-12-28 19:15:20.

Bye Bye 2008 and Welcome 2009!


We hebben de Botafogo gehuurd! Hier is alle informatie te vinden over oudejaarsavond 2008 op de Botafogo. Wij kunnen met maar genoeg mensen varen, inclusief drankjes, hapjes, muziek en alles wat er verder nog bij hoort.

text text

Praktische informatie:

Kleding
Tijdens de jaarwisseling zal de overkapping geopend worden om het vuurwerk mooi te zien. Neem dus een warme jas mee voor dat moment. Overige kledingsuggesties: cocktailjurkjes, trouwpakken, smokings en spijkerbroeken kunnen allemaal, maar liever over- dan underdressed.

Meenemen
Digitale camera's, warme kleding, fles champagne zijn allen welkom, maar vuurwerk en veel bagage is niet handig: er is geen bagageruim en vuurwerk mag niet afgestoken worden aan boord.

Plaats aan boord
Mocht je vrienden, vriendinnetjes, familie of je eigen personeel mee willen nemen: er zijn nog een paar plaatsen over. Mail of bel even om de plaatsen te bevestigen.


Tijd en plaats
Het plan is om van 22.00 tot 02.00 te varen. We hebben geprobeerd de vaaruren te verlengen, echer wil onze schipper Peter zelf ook nog Oud & Nieuw vieren en hebben we hem dus niet zo ver kunnen krijgen. Om 02:15 worden we op de kade gegooid... Wij hebben wel met Café 't Overvlietje afgesproken dat we daar met z'n allen verder kunnen borrelen! Dus alle deelnemers zijn ook uitgenodigd op Afterparty 't Overvlietje.

Op- en afstappen zal op dezelfde plek plaatsvinden, waarschijnlijk ergens in de Pijp. De opstapplaats is de kiosk tegenover het rijksmuseum in Amsterdam (hier eindigen we ook). Voor de precieze lokatie, zie deze link op Google Maps. Zorg wel dat je uiterlijk 21:45 aan boord bent als je vanaf het begin mee wilt varen, borrelen, feesten!

Drank & Eten
Tijdens het varen is de Hollandse bar afgekocht. Tevens zal er om middernacht een glas bubbels per persoon worden geschonken. We hebben afgesproken dat we voor zelf meegenomen champagne geen kurkgeld hoeven te betalen! Neem dus gerust je in het kerstpakket verkregen flesje mee, om het nieuwe jaar in te knallen. En alhoewel het niet is toegestaan om zelf gedestilleerd mee aan boord te nemen, zal er wel een beperkt assortiment sterk tegen betaling verkrijgbaar zijn. Tijdens de gehele avond zullen er koude en warme hapjes zijn. Dit zullen wij zelf gaan invullen, dus als iemand hiervoor suggesties heeft, mail die dan!

Vuurwerk
Vuurwerk is niet toegestaan aan boord. Het idee is om voordat het vuurwerkgeweld losbreekt, ergens aan te leggen waar we een goed zicht over de stad hebben. Op die manier kunnen vanaf de kade het vuurwerk bekijken en op de boot verder borrelen.

Kosten
De kosten bedragen 80 Euro per persoon. Om mee te kunnen verzoeken we je vriendelijk om dit bedrag zo snel mogelijk over te maken op girorekening 6254721, t.n.v. V.C. Ossewaarde in Amsterdam. Vermeld in de omschrijving duidelijk je naam. Eenmaal betaald is je plaats gegarandeerd!! Stuur voor de zekerheid ook even een mailtje op het moment dat je het bedrag hebt overgemaakt.

Contact
Mocht je iets willen vragen of vertellen, neem dat contact op met Vincent of Paul via bootjevaren@byebye2008.nl. Stuur hier ook even een mailtje naar toe op het moment dat je een overboeking hebt gemaakt.

Deelnemers
Tot nu toe hebben we de volgende deelnemerslijst:
Betaald
1 Ellen X
2 Flore X
3 Vincent X
4 Paul X
5 Menso
6 Erik X
7 Sander
8 Peter Kaas X
9 Souraja X
10 Guido X
11 Romina X
12 Aldert X
13 Martine X
14 Martijn X
15 Kirsten B X
16 Mies
17 Pascal
18 Vincent Marcus
19 Oksana Marcus
20 Delphine Martin
21 Christiaan Beunk
22 Joep Camps X
23 Rene Groot Wassink
24 Vriend Rene
25 Lilian Schouten
26 Michael X
27 Thijs Vaessen
28 Mark Terlage X
29 Vriendin Mark X
30 Witske
31 Kelly Bos
32 Floris Polman
33 Bram
34 John Paul
35 Rutger Heij
36 Jaap
37 Renée van Roekel
38 Rik Dalmeijer
39 Susanne Blaak
40 Loek Dalmeijer
41 Laura van der Wal
42 John Soria X
43 Mirthe X
44 Kenneth X
45 Sander van Eyck
46 Vriendin Sander van Eyck
47 Eddy X
48 Henriette X
49 Michael X
50 Patricia X
51 Margareth


There are 2784 comments on this page. [Display comments]

Valid XHTML 1.0 Transitional :: Valid CSS :: Powered by WikkaWiki
Page was generated in 0.0528 seconds